Κλείσιμο

Είχαμε καβγά, η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, λέει ο 25χρονος

Παραδόθηκε στον εισαγγελέα ο 25χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου πριν λίγες ημέρες την 23χρονη φίλη του, στη Νέα Μάκρη.

Σε βάρος του νεαρού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, το οποίο εκτελέστηκε με την αυτόβουλη εμφάνισή του στην Εισαγγελία.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος θα απολογηθεί σήμερα στον 15ο τακτικό ανακριτή, αρνείται την κατηγορία και αποδίδει το τραγικό περιστατικό σε ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος υποστηρίζει ότι με το θύμα είχαν ένα «ερωτικό καυγαδάκι» και πάνω στον διαπληκτισμό η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Για το συμβάν έχει, ήδη, καταθέσει η αδελφή τής 23χρονης, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό, ενώ, ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου θα καταθέσουν συγγενείς του.

Ο 25χρονος συνελήφθη απο τον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και οδηγήθηκε στη Γ.Α.Δ.Α. όπου και κρατείται μέχρι να του απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Η τραγική 23χρονη Φαίη Μπάχλα υπέκυψε στα τραύματά της τα ξημερώματα της 30ής Απριλίου, μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στη μονάδα εντατικής θεραπείας αρχικά του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός και στη συνέχεια ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών.

Σε μία, δε, γενναία απόφαση ανθρωπισμού, η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσειτα όργανά της.

Η 23χρονη είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειάς της στη Ν. Μάκρη. Η έρευνα για την υπόθεση ανετέθη στο Τμήμα Ασφαλείας Ν. Μάκρης και λίγα 24ωρα αργότερα η σχετική δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι δράστης του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου της άτυχης κοπέλας ήταν ο 25χρονος φίλος της σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία. Προέκυψε ότι λίγα λεπτά πριν η κοπέλα βρεθεί βαριά χτυπημένη και σε κωματώδη κατάσταση σε δρόμο της Ν. Μάκρης είχε συναντηθεί με τον 25χρονο ο οποίος την είχε καλέσει στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί ότι παραμονές των εκλογών του περασμένου Ιουνίου είχε επιτεθεί και ξυλοκοπήσει 31χρονο που βρισκόταν σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία της Αγ.Παρασκευής. Όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ο δράστης είχε μαζί του ένα σκύλο ράτσας pit bull και είχε χτυπήσει τον 31χρονο στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο, πιθανόν σιδερογροθιά. Τότε, το ΚΚΕ είχε καταγγείλει ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Πηγή: Του Γιάννη Σουλιώτη - H Καθημερινή