Κλείσιμο

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες των επεισοδίων του ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης»

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα άτομα που συνελήφθησαν την Κυριακή κατά τα επεισόδια στον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.

Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για διάφορα πλημμελήματα, όπως παραβίαση του αθλητικού νόμου και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται οτι την Κυριακή δέχθηκε επίθεση και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιώργος Τσελίκας ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Την καταδίκη της Πολιτείας
στα φαινόμενα βίας που σημειώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες εξέφρασε με δήλωσή του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος τόνισε: «Ο αθλητισμός αποτελεί κύτταρο της κοινωνίας και οφείλουμε όλοι να τον περιφρουρήσουμε από αυτήν την ``ξένη`` ως προς τα ιδεώδη του αθλητισμού μειοψηφία, που προκαλεί κρούσματα βίας μέσα στους αθλητικούς χώρους. Ο αθλητισμός πρέπει να προάγει το φίλαθλο πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι. Ως εκ τούτου καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας στους αθλητικούς χώρους, από όπου κι αν αυτή προέρχεται και τονίζουμε ότι οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά θα μας βρίσκει αντίθετους και πολέμιούς της».
Πηγή: skai.gr