Κατάσχεση ξενοδοχείου που ανήκει στη σύζυγο Μιχαλολιάκου από εφορία

Σε κατάσχεση του ξενοδοχείου New Dream, ιδιοκτησίας της Ελένης Ζαρούλια, συζύγου του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, και του αδελφού της, προχωρά η εφορία, λόγω φορολογικών οφειλών ύψους 36.000 ευρώ που έχει η διαχειρίστρια εταιρεία του ξενοδοχείου, «Λυδία Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις ΑΕ», σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εν λόγω εταιρείας εμφανίζεται να είναι και ο ίδιος ο κ. Μιχαλολιάκος, ενώ βασικοί μέτοχοι της «Λυδία» είναι η κ. Ζαρούλια και ο αδελφός της, Αθανάσιος.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, ερωτηματικά εγείρονται από το γεγονός ότι η «Λυδία», παρά τις εκκρεμότητές της προς την εφορία, οι ισολογισμοί της καταδεικνύουν κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ανά έτος, δίνοντας μάλιστα και μέρισμα στους μετόχους της.

Πέραν των κατασχέσεων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν ότι οι ελεγκτικές Αρχές διενεργούν ελέγχους τόσο στις φορολογικές δηλώσεις της εταιρείας «Λυδία» όσο και στις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Αθανάσιου Ζαρούλια και της αντιπροέδρου Ελένης Ζαρούλια, καθώς υπάρχουν υποψίες για απόκρυψη εισοδήματος.
Πηγή: Πηγή: Έθνος της Κυριακής