Πρότυπο μουσείο άρτου από την Μύλοι Λούλη Α.Ε.

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε., συμπληρώνοντας 230 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, εγκαινίασε ένα πρότυπο Μουσείο Άρτου με μοναδική συλλογή 500 σφραγίδων πρόσφορου και αντικείμενα που καλύπτουν περίοδο 2.700 ετών.

και δημιουργώντας αυτή τη μονάδα, η εταιρεία επικυρώνει τη θέση της ως ηγέτης της ελληνικής αλευροβιομηχανίας. Αποκτά έτσι τη δυνατότητα όχι μόνο να αναπτύξει περαιτέρω τις πωλήσεις της αλλά και να περιορίσει αισθητά το μεταφορικό και λειτουργικό της κόστος.

Παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού και χρηματοοικονομικού χώρου, η εταιρεία πραγματοποίησε παράλληλα, στις 7 Νοεμβρίου, τα εγκαίνια του νέου αλευρόμυλου που κατασκευάστηκε στο κτίριο των Μύλων Αγίου Γεωργίου, στο Κερατσίνι Αττικής.

Τη μονάδα εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς κ. Γιώργος Ανωμερίτης οι οποίοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργοστασίου από τον πρόεδρο της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. κ. Νίκο Λούλη.

Αυτή η επένδυση ύψους 10.000.000 ευρώ, η οποία αυτοχρηματοδοτήθηκε πλήρως, ξεκίνησε στις αρχές του 2011 και τελείωσε το Σεπτέμβριο του 2012. Αφορούσε τον πλήρη κτιριακό, μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εκσυγχρονισμό του ιστορικού αυτού εργοστασίου.
Πηγή: skai.gr