Απεργία πείνας από τη Β. Σταμάτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Απεργία πείνας ξεκίνησε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βασιλική Σταμάτη, που βρίσκεται προφυλακισμένη από την περασμένη Παρασκευή στις γυναικείες φύλακες Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της που την επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, αρνείται να δεχθεί τροφή και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση αναζητεί συνεχώς το παιδί της.

Την Τετάρτη η κ. Σταμάτη αναμένεται να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης, ενώ ανάλογο αίτημα θα υποβάλει τις επόμενες ημέρες και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατέθεσε αίτημα στην διεύθυνση των φυλακών να του επιτραπεί να συναντηθεί με την σύζυγό του, ενώ σε γραπτή του δήλωσε απειλεί με αποκαλύψεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μετά από σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα».

Η Βίκυ Σταμάτη αρνήθηκε την κατηγορία που αντιμετωπίζει για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, τονίζοντας ότι είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον σύζυγό της και γι αυτό δεν την ενδιέφερε να ελέγξει τους όρους αγοραπωλησίας του διαμερίσματος στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Σε ερώτηση του ανακριτή τι γνωρίζει για χρήματα που εμβάστηκαν στον σύζυγό της ως δώρα από την ΤΟΡΚΑΣΟ απάντησε: «Απολύτως τίποτα, εγώ υπήρξα πάντα καλή σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου και καλή μητέρα. Δεν θα τολμούσα ποτέ να ρωτήσω τον άντρα μου για θέματα επαγγελματικά και πολιτικά και δεν θα μου το επέτρεπε και ο ίδιος. Τριάντα χρόνια υπήρξε βουλευτής και υπουργός και έχαιρε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων».

Διαβάστε αναλυτικά την απολογία της συζύγου και της κόρης του κ. Τσοχατζόπουλου ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr