Ακρως ανησυχητικό δημοσίευμα για τους Ολυμπιακούς αγώνες

«Η Ελλάδα έχει εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο για την προετοιμασία των ολυμπιακών αγώνων» δηλώνει στην International Herald Tribune ο Ντένις Οσβαλντ, ο οποίος τονίζει ότι η Αθήνα άφησε για την τελευταία στιγμή περισσότερα έργα από κάθε άλλη διοργανώτρια χώρα.
Σε εκτενές άρθρο της η εφημερίδα σημειώνει ότι τα ημιτελή ολυμπιακά έργα, όπως η μαραθώνια διαδρομή, ο προαστιακός σιδηρόδρομος, το τραμ και το ολυμπιακό στάδιο, προκαλούν νευρικότητα στους κόλπους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και αναφέρει χαρακτηριστικά: «το αουτσάιντερ για τη διοργάνωση των αγώνων, που ήταν η Ελλάδα, μοιάζει να χάνει την ανάσα της...».
Ιδιαίτερα ανήσυχη εμφανίζεται, με δηλώσεις της στην εφημερίδα, ακόμη και η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία τονίζει ότι «το ζητούμενο δεν είναι αν τα έργα έχουν ολοκληρωθεί έως τώρα αλλά αν θα έχουν ολοκληρωθεί και δοκιμαστεί μέχρι την περίοδο των αγώνων».
Η Herald Tribune αναφέρεται εκτενώς στα εμπόδια, που δημιουργήθηκαν στην κατασκευή πολλών έργων, σημειώνοντας: «το μόνο, που δεν έχει συμβεί ακόμη είναι μια επίθεση ακρίδων» !!!
Πηγή: skai.gr