Ληστείες τη νύχτα στο λεκανοπέδιο Αττικής

Ληστείες σημειώθηκαν τη νύχτα στο λεκανοπέδιο Αττικής. Στο Περιστέρι, δύο άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από νεαρή την τσάντα της, η οποία περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα. Στην Αθήνα, άγνωστος δράστης εισήλθε σε μονοκατοικία, και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου ακινητοποίησε ανωτέρω ιδιοκτήτρια και της αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στο Αιγάλεω, τέσσερις άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου και χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν αλλοδαπό υπάλληλο και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στο Αιγάλεω, έξι άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν αλλοδαπό υπάλληλο και αφαίρεσαν άγνωστη ποσότητα καυσίμων. Δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτες και αναζητούνται.

Στο Περιστέρι, έξι άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων και χρήσης σωματικής βίας, ακινητοποίησαν αλλοδαπό υπάλληλο και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Πηγή: Δημήτρης Καραστεφανής