Κλείσιμο

Η εκπομπή ΣΚΑΪ LIFE σάς στέλνει στο Ναύπλιο

Η εκπομπή ΣΚΑΪ LIFE, σάς στέλνει στο ξενοδοχείο VICTORIA HOTEL 3* στο Ναύπλιο. Η προσφορά ισχύει για την περίοδο από από 02/04/2012 έως και 06/04/2012.

Για την περίοδο από την έναρξη του Διαγωνισμού η συμμετοχή στο διαγωνισμό για το κοινό θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) από τα κινητά τηλέφωνα των χρηστών – τηλεθεατών του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και ιδίως της εκπομπής ΣΚΑΪ LIFE προς τον αριθμό 19100 της MEDIATEL με πρόθεμα LIFE , που θα συλλέγει και επεξεργάζεται τα μηνύματα για το σκοπό ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού από την έναρξη μέχρι την λήξη αυτού. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτεί τουλάχιστον την αποστολή ενός μηνύματος με πρόθεμα LIFE και την αποστολή του προς τον άνω πενταψήφιο αριθμό.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις από Πέμπτη έως Κυριακή ή Παρασκευή έως Δευτέρα

Εξαιρείται η περίοδος του Πάσχα 13/04/2012 – 16/04/2012

Τιμή κατ’ άτομο 84€ σε δίκλινο δωμάτιο για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) στο VICTORIA HOTEL 3* SUP στο Ναύπλιο

Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει :

1. 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο
2. Πρωινό καθημερινά
3. Late Check out έως τις 14.00
4. Welcome Drink

Κάθε τηλεθεατής έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών (η αποστολή κάθε sms αντιστοιχεί σε μία (1) συμμετοχή) και συμμετέχει αυτομάτως σε όλες τις κληρώσεις που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η χρέωση για τον καταναλωτή έχει καθοριστεί στο ποσό των 1,23 ευρώ, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ και το ποσό αυτό θα ανακοινώνεται διαρκώς σε κάθε πρόσκληση συμμετοχής στον Διαγωνισμό.

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr