Μεγάλη επιχείρηση για το παρεμπόριο σε εξέλιξη στην Αθήνα

Μεγάλη επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας από την ΕΛΑΣ. Oι δυνάμεις της αστυνομίας προχωρούν σε συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών μικροπωλητών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι σε πολύ μικρό διάστημα θα φύγουν όλοι οι πάγκοι παράνομων μικροπωλητών από τις γωνιές της πρωτεύουσας.

Οι έλεγχοι της αστυνομίας έχουν εντατικοποιηθεί ώστε να αντιμετωπιστεί το παρεμπόριο, καθώς στόχος των επιτελών της ΕΛΑΣ είναι το φαινόμενο να έχει αντιμετωπιστεί μέσα σε μια εβδομάδα.

Παράλληλα έγιναν έλεγχοι σε δύο πολυκατοικίες -στο κέντρο της Αθήνας - όπου διέμεναν παράνομοι μετανάστες.

Το θέμα των μεταναστών αφορά όλη τη χώρα και ειδικά την Αθήνα που σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος είπε στο ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στο πλαίσιο της συζήτησης για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που άνοιξε σήμερα ο ΣΚΑΪ.

Κύκλο συζήτησης και ενημέρωσης για το μεταναστευτικό ανοίγει η Τηλεόραση, το ραδιόφωνο και η ιστοσελίδα του σταθμού μας με αφορμή την αναζήτηση χώρων προσωρινής υποδοχής λαθρομεταναστών σε όλη τη χώρα που εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις.



Πηγή: skai.gr