ΣΚΑΪ Life: Τετραήμερο στις «NAIADES» στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας

Ένα τετραήμερο (τρεις διανυκτερεύσεις) στο Συγκρότημα Ξύλινων Κατοικιών "NAIADES στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, σε προνομιακή τιμή, κερδίζουν όλοι οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ Life, που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, που διαρκεί από Δευτέρα 30/1 έως και Παρασκευή 03/02.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται με την τεχνική υποστήριξη της Mediatel.

Για να συμμετάσχετε πρέπει να στείλετε γραπτό μήνυμα (SMS) προς τον πενταψήφιο αριθμό χρέωσης 19100 με πρόθεμα LIFE, με χρέωση 1,23 ευρώ, περιλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η προσφορά ισχύει έως 30/3/2012 και για κρατήσεις από Πέμπτη έως Κυριακή ή Παρασκευή έως Δευτέρα.
Eξαιρούνται οι αργίες και τα εορταστικά τριήμερα.

Τιμή κατ’ άτομο 82,00 € σε δίκλινο δωμάτιο για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις)

Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει :
1. 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο
2. Πλούσιο πρωινό καθημερινά
3. Late check out έως τις 18.00

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού ΕΔΩ

Ο ξενώνας «Ναϊάδες» αποτελείται από 10 ξύλινες κατοικίες αποτελούμενα από 7 δίκλινα και 3 τρίκλινα και βρίσκεται ανάμεσα στα Κάτω και τα Μεσαία Τρίκαλα. Η τοποθεσία τους είναι ιδανική καθώς προσφέρει ησυχία αλλά και κοντινή απόσταση από ταβέρνες, καφετέριες και τις πλατείες των συνοικιών. Κυρίως όμως προσφέρει μια καταπληκτική θέα της ορεινής Κορινθίας καθώς και του κορινθιακού κόλπου.
Οι «Ναϊάδες» περιλαμβάνουν 10 δίκλινα δωμάτια που όλα διαθέτουν: πλούσιο χειροποίητο πρωινό στην αίθουσά μας, τηλεόραση, mini bar, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι με ξύλα, internet wi fi και άνετο parking.
Πηγή: skai.gr