Αστυνομικοί υπάλληλοι: Παρέμβαση ανώτερων αστυνομικών για Κουλούρη

Την παρέμβαση ανώτερων αστυνομικών για να δοθεί τέλος στο συμβάν μεταξύ του Κίμωνα Κουλούρη και των αστυνομικών της ομάδας «Δίας» κατήγγειλε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Αντώνης Λιακόπουλος.

«Οι προϊστάμενοι προσπάθησαν να δώσουν τέλος στην υπόθεση (...). Δεν χρωστάει ο συνάδελφός μου τίποτε να πηγαίνει σπίτι του με νάρθηκα» δήλωσε για τον αστυνομικό που τραυμάτισε ελαφρά ο κ. Κουλούρης.

«Όλα τα χαρτιά ήταν στο αμάξι προσπαθούσε να αποφύγει τον έλεγχο επειδή ήξερε ότι είχε λήξει το δίπλωμα, και από αδέξιο χειρισμό του οχήματος του τραυμάτισε το συνάδελφό μου» δήλωσε ο κ. Λιακόπουλος. «Η εποχή του ‘ξέρεις ποιος είμαι εγώ’ έχει περάσει» υπογράμμισε.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων έδωσε συμβουλή στον αστυνομικό που τραυματίστηκε να καταθέσει αγωγή κατά του κ. Κουλούρη.

Yπενθυμίζεται ότι το Σάββατο το βράδυ οι αστυνομικοί της ομάδας «Δίας» σταμάτησαν το αυτοκίνητό του πρώην βουλευτή για έλεγχο μετά από παραβίαση κόκκινου σηματοδότη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Κουλούρης προσπάθησε να φύγει και με το όχημα του τραυμάτισε έναν 25χρονο αστυνομικό.

Ο πρώην υπουργός οδηγήθηκε στην Τροχαία Καισαριανής και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Προανάκριση διενεργει η τροχαία Καισαριανής.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας ΕΔΩ.

Διαβάστε το υπόμνημα των αστυνομικών ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr