Νέοι Φάκελοι: Η πραγματική ιστορία πίσω από το κίνημα Occupy

Απόψε Δευτέρα, στις 11 το βράδυ, στους Νέους Φακέλους του ΣΚΑΪ ο Αλέξης Παπαχελάς και οι Νέοι Φάκελοι ταξιδεύουν στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη και αναζητούν την πραγματική ιστορία πίσω από το κίνημα Occupy.

Ανισότητα, διαφθορά, απληστία – γιατί μάχονται οι αγανακτισμένοι της Wall Street;

Στον Αλέξη Παπαχελά μιλά αποκλειστικά ο Έλληνας που ξεκίνησε πρώτος την κίνηση Occupy London, ενώ η εκπομπή ξεναγείται από μέλη του κινήματος στο οικονομικό κέντρο του Λονδίνου.

Ακόμη, στην κάμερα των Νέων Φακέλων μιλούν για πρώτη φορά η ελληνίδα καλλιτέχνιδα και ο αμερικανός καθηγητής του Yale που ξεκίνησαν πρώτοι στη Νέα Υόρκη το κίνημα που πήρε παγκόσμιες διαστάσεις και συνέλαβαν το διάσημο σλόγκαν των αγανακτισμένων της Wall Street «είμαστε το 99%».

Στους Νέους Φακέλους μιλούν ακόμη ο διάσημος αμερικανός οικονομολόγος Jeffrey Sachs, αλλά και ο αναλυτής Αndrew Sorkin που ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της κατάρρευσης της αμερικανικής οικονομίας.

Μην χάσετε, απόψε το βράδυ στις 11 στους Νέους Φακέλους το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά για τους αγανακτισμένους της Wall Street.
Πηγή: skai.gr