Ελεύθερος ο Κ. Κουλούρης μετά τον τραυματισμό αστυνομικού

Δικογραφία εναντίον του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη συντάσσει η Τροχαία Καισαριανής, μετά το επεισόδιο με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ χθες τη νύχτα στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας ΕΔΩ.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητό του για έλεγχο μετά από αλλεπάλληλες παραβιάσεις του κόκκινου σηματοδότη. Ο κ. Κουλούρης αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και προσπάθησε να φύγει, με αποτέλεσμα να παρασύρει 25χρονο αστυνομικό και να τον τραυματίσει στο πόδι.

Ο κ. Κουλούρης οδηγήθηκε στην Τροχαία Καισαριανής όπου δήλωσε μεταμέλεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ήταν αρνητικό. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Κουλουρης δεν κρατήθηκε, καθώς δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του ο τραυματίας αστυνομικός, επειδή χρειάστηκε να διακομιστεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ερωτήματα προκύπτουν για το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός δεν διώχθηκε αυτεπαγγέλτως για την επιθετική συμπεριφορά, ενώ ακόμη δεν έχουν δώσει καταθέσεις οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.
Πηγή: Ιωάννα Μάνδρου, Δημήτρης Καραστεφανής