Συνελήφθη ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Καστοριά

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς η ανθρωποκτονία σε βάρος 21χρονης. Δράστης είναι ένας 35χρονος ο οποίος συνελήφθη στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς θεώρησαν ύποπτο το όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Ο 35χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα αυτός μετά από απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου και αφού εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στύλο της Δ.Ε.Η..

Από την έρευνα του οχήματος, εντοπίσθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του, τα οποία δε δικαιολογούνταν από το τροχαίο ατύχημα.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς λόγω σοβαρού τραυματισμού. Ομολόγησε τις πράξεις του και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος διέπραξε ανθρωποκτονία από πρόθεση με μαχαίρι και κατσαβίδι σε βάρος της 21χρονης τις πρώτες πρωινές ώρες της 16.12.2011 στην Καστοριά. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε πλησίον της λίμνης Καστοριάς τη σωρό, την οποία εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καστοριάς τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου.
Πηγή: Δημήτρης Καραστεφανής