Η εκπομπή «ΣΚΑΪ LIFE» σας στέλνει στη Βυτίνα Αρκαδίας

Από τη Δευτέρα 5/12 έως και τη Παρασκευή 9/12 διαρκεί ο νέος διαγωνισμός της εκπομπή ΣΚΑΪ LIFE της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, που διεξάγεται με την τεχνική υποστήριξη της «TOMORROW SOLUTIONS».
Ο νικητής κερδίζει μία διαμονή 4 ημερών (3 διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα στο Grand Vytina Hotel & Suites 5* στη Βυτίνα Αρκαδίας, στην τιμή των 104 ευρώ κατ΄άτομο σε δίκλινο για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις).

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό πρέπει να στείλετε γραπτό μήνυμα (SMS) προς τον αριθμό 19100 με πρόθεμα LIFE. Η χρέωση για τον καταναλωτή έχει καθοριστεί στο ποσό των 1,23 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει :

1. 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο
2. Πλούσιο πρωινό καθημερινά
3. Late check out την ημέρα της αναχώρησης σας μέχρι τις 18.00
4. Παιδί έως 12 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών του

Η προσφορά ισχύει έως τις 18/12 ( εξαιρώντας το Σαββατοκύριακο 09-11/12) από 09/01 έως 31/01 από 01/02 έως 29/02 από 01/03 έως 31/03 εξαιρώντας τις επίσημες εορτές και αργίες.

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους ΕΔΩ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Άνοιξε τις πύλες του στις αρχές του 2008 ένα υπέροχο Luxury hotel στην καρδιά της πανέμορφης Αρκαδίας, στην Βυτίνα.

Το ξενοδοχείο Grand Vytina χτίστηκε σε ένα απο τα πιο ωραία σημεία της Βυτίνας, πάνω στον περιφερειακό δρόμο της, έχοντας μια πραγματικά μοναδική θέα προς τον ορεινό όγκο του Μαινάλου και τον οικισμό. Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, και αναδύουν Αρκαδικό άρωμα φιλοξενίας και παράδοσης. Η είσοδος του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα επιβλητική και καθηλώνει αμέσως το βλέμμα των επισκεπτών του ξενοδοχείου αλλά και των περαστικών. Στο εσωτερικό ο χώρος υποδοχής μεγάλος & ευρύχωρος με το μεγάλο τζάκι και τις αναπαυτικές πολυθρόνες είναι ιδανικός για χαλάρωση με λίγο μουσική ή καφεδάκι.

Εκεί ο επισκέπτες θα απολαύσουν και το πρωινό τους πριν ξεκινήσουν για τις εξερευνήσεις τους. Η εξυπηρέτηση και ευγένεια των ιδιοκτητών και του προσωπικού είναι πάντα άψογη και συμβάλλει στην ευχάριστη και απολαυστική διαμονή των επισκεπτών.
Πηγή: skai.gr