Το ΣΚΑΪ Life σας στέλνει στο Andromeda Boutique Hotel σε προνομιακή τιμή

Η εκπομπή ΣΚΑΪ Life σας στέλνει στο Andromeda Boutique Hotel 4*, στη μαγευτική Καστοριά, σε προνομιακή τιμή. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις τετραήμερων Πέμπτη έως Κυριακή ή Παρασκευή έως Δευτέρα ώς τις 30 Μαρτίου 2012.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 24/10 έως και την Πέμπτη 27/10, και όσοι τηλεθεατές συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν 3 διανυκτερεύσεις στo παρακάτω ξενοδοχείο στη προνομιακή τιμή των 74 ευρώ (συνολικά και για τις 3 διανυκτερεύσεις).

Ο διαγωνισμός διεξάγεται με την τεχνική υποστήριξη της ΜΕDIATEL.

Να σημειωθεί ότι συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτεί τουλάχιστον την αποστολή ενός μηνύματος με πρόθεμα LIFE στον πενταψήφιο αριθμό 19100, ενώ κάθε τηλεθεατής έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών.

Η χρέωση του sms για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό έχει καθοριστεί στο ποσό των 1,23 ευρώ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. Σε κάθε φάση του διαγωνισμού νικητής αναδεικνύεται ο κάτοχος της σύνδεσης που απέστειλε τη νικητήρια συμμετοχή.

Οι παροχές έχουν ως εξής:

*Τιμή κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 74 ευρώ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων στο Andromeda Boutique Hotel 4* στην Καστοριά
*Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει:
· 3 διανυκτερεύεις σε Classic δωμάτιο
· Πρωϊνό σε μπουφέ για όλες τις ημέρες
· Late check out έως τις 18.00.
· Extra άτομο στο δωμάτιο δωρεάν
· Kαλάθι με τοπικά προϊόντα, γλυκίσματα και τοπικό ποτό
· Δυνατότητα service πρωινού στο δωμάτιο καθημερινά

Εξαιρούνται τα εορταστικά τριήμερα και οι αργίες.

To Andromeda Boutique Hotel 4* βρίσκεται στην όμορφη Καστοριά, στο κέντρο της Πόλης. Με την είσοδο σας στο Ανδρομέδα νιώθετε πως εδώ τα όνειρα σας βρίσκουν το χώρο τους. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό αρχοντικό, το οποίο όμως εξασφαλίζει όλες τις σύγχρονες ανέσεις στους επισκέπτες του.

Oι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr