ΔΕΗ: Το δελτίο διακοπών ρεύματος της Τρίτης

Για τις ενδεικτικές διακοπές ρεύματος την Τρίτη:

Πατήστε ΕΔΩ

Σε εκ περιτροπής και κατά περιοχή διακοπές ρεύματος προχωρά και την Τρίτη - από τις 11 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι, αλλά και από τις 19:30 έως και τις 22:30 το βράδυ. Η κάθε περικοπή θα έχει εκτιμώμενη μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα ανά περιοχή.- στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα) η ΔΕΗ, λόγω των απεργιών της ΓΕΝΟΠ. Η κάθε περικοπή θα έχει εκτιμώμενη μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα ανά περιοχή.

Οι περικοπές στην Αττική, Πελοπόννησο και Ήπειρο θα πραγματοποιηθούν με βάση το συνημμένο Πρόγραμμα, ενώ για τις λοιπές περιοχές της χώρας τα Προγράμματα περικοπών θα ανακοινωθούν μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Επίσης, σήμερα θα πραγματοποιηθούν περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής, προβλεπόμενης μέγιστης διάρκειας 40 λεπτών ανά περιοχή, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα:
Στην Κρήτη από τις 20:10 έως τις 22:10 και 
στη Ρόδο από τις 19:30 έως τις 22:10

Η ΔΕΗ απευθύνει έκκληση προς όλους τους καταναλωτές να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων, κλπ, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 11:00 έως 16:00 και από 20:00 έως 22:30. 

Τα Προγράμματα διακοπών ρεύματος αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και στην εφαρμογή της εταιρείας για έξυπνα κινητά.

Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή στο τηλέφωνο 210 9298100.
Πηγή: skai.gr