ΔΕΗ: Οι διακοπές ρεύματος το Σάββατο

Αναλυτικά το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος:

Δελτίο Τύπου για τις περικοπές  στο Νομό Αττικής από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ

Πρόγραμμα περικοπών στο Νομό Αττικής από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ

Πρόγραμμα περικοπών σε Κρήτη και Ρόδο

Πρόγραμμα περικοπών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Ηπείρου από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ

Πρόγραμμα πρωϊνών περικοπών για την Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης

Πρόγραμμα περικοπών για την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδος από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ

Επικαιροποιημένο πρόγραμμα για το Νομό Λαρίσης από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ

Πρόγραμμα μεσημεριανών περικοπών στο Νομό Θεσσαλονίκης

Διακοπών ρεύματος συνέχεια και το Σαββατοκύριακο. ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι το Σάββατο θα προχωρήσει σε εκ περιτροπής και κατά περιοχή διακοπές ρεύματος, για το διάστημα από τις 10:00 έως και τις 13:00. Η κάθε περικοπή θα έχει εκτιμώμενη μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα ανά περιοχή. 

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ:
- Οι περικοπές στην Αττική, σε Πελοπόννησο, Ήπειρο και Μακεδονία – Θράκη θα πραγματοποιηθούν με βάση το συνημμένο Πρόγραμμα. 
- Επίσης, σήμερα θα πραγματοποιηθούν περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής, προβλεπόμενης μέγιστης διάρκειας 40 λεπτών ανά περιοχή, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα: 
- Στην Κρήτη από τις 20:10 έως τις 22:10 και 
- Στη Ρόδο από τις 19:30 έως τις 22:10

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η διοίκηση της ΔΕΗ εναντίον της ΓΕΝΟΠ προκειμένου να σταματήσουν οι συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις. Το δικαστήριο έως τότε υποχρεώνει τους συνδικαλιστές να παραχωρούν στο σύστημα 6.800 μεγαβάτ.

Σημειώνεται ότι η διοίκηση της ΔΕΗ προσέφυγε στη Δικαιοσύνη την Παρασκευή, μετά ένα τετραήμερο κινητοποιήσεων, παρότι η επιχείρηση ζημιώνεται με 4 εκατ. ευρώ ημερησίως από τις εισαγωγές ρεύματος! 
 
Τα Προγράμματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και στην εφαρμογή της εταιρείας για έξυπνα κινητά. Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή στο τηλέφωνο 210 9298100.
Πηγή: skai.gr