Κορκίδης: Η αγορά στενάζει από τις διακοπές ρεύματος

Ακόμη ένα πρόβλημα -στη χιονοστιβάδα των οικονομικών προβλημάτων γονατίζουν τις χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις- συνιστούν οι κυλιόμενες διακοπές ρεύματος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα» ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης, την επομένη της συνάντησης που είχε η ΕΣΕΕ με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ, «η αγορά στενάζει από τις διακοπές ρεύματος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ»

«Η αγορά στενάζει από τις διακοπές ρεύματος, κάναμε χθες συνάντηση με τη ΓΕΝΟΠ τους εξηγήσαμε ότι η ΔΕΗ είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την Ελλάδα ένα από τα ασημικά της Ελλάδας, αλλά έχουν καταλάβει ότι η ιδιωτικοποίηση είναι δεδομένη και είναι αποφασισμένοι» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.

Οι έμποροι ζήτησαν από τους συνδικαλιστές οι διακοπές ρεύματος να γίνονται στις ώρες που είναι κλειστά τα καταστήματα ή να μην υπερβαίνουν τα 20 λεπτά καθώς υπάρχει τεράστιος κίνδυνος πλήρους καταστροφής ευπαθών προϊόντων.

Η ΕΣΕΕ πρότεινε στην ηγεσία της ΓΕΝΟΠ το θέμα της ΔΕΗ να αποτελέσει ένα μοναδικό θέμα συζήτησης, που θα πραγματοποιηθεί σε περίοδο ηρεμίας και όχι έντασης.

«Οι ευπαθείς ομάδες έχουν προτεραιότητα πριν από εμάς» ξεκαθάρισε πάντως.
Πηγή: skai.gr