Διαμαρτυρία από «Αγανακτισμένους» ένστολους

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, καλούν τους ένστολους την Πέμπτη, στις 18.00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη, οι ομοσπονδίες των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των λιμενικών.

Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Σύνταγμα για να ενωθούν με τους άλλους «Αγανακτισμένους».

Στην κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

Κύμα χιλιάδων αγανακτισμένων εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών από κάθε γωνιά της χώρας θα κατακλύσει αύριο Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011, το κέντρο της Αθήνας (ώρα 18:00 Πλατεία Κολοκοτρώνη), καθώς το «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015» δεν αφήνει σε κανέναν μας κανένα περιθώριο εφησυχασμού, όπως καταγράφεται ήδη και σε όλη την Ελλάδα με τις περιφερειακές ένστολες διαμαρτυρίες των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών μας.

Τα προβλεπόμενα, νέα μέτρα καταβαραθρώνουν το βιοτικό μας επίπεδο με τη λεηλασία του πενιχρού εισοδήματός μας, το ψαλίδισμα των πενθημέρων, των νυχτερινών και των επιδομάτων, αλλά και λόγω των νέων περικοπών των δαπανών για τη στοιχειώδη λειτουργία των υπηρεσιών.... Πρέπει να γίνει απολύτως αντιληπτό – κατανοητό ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπολειτουργούν οι υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr