Κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας

Δύσκολή ημέρα το Σάββατο για τους οδηγούς που θέλουν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς όλη την ημέρα θα υπάρχουν κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις που κατά διαστήματα θα οδηγούν στο κλείσιμο κεντρικών δρόμων της πόλης.

Συγκεκριμένα, από τις 11 πραγματοποιούν στην Ομόνοια συλλαλητήριο η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, που διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που θέλει να πάρει η κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα ξεκίνησαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και οι εκδηλώσεις του Athens Pride, της εκδήλωσης των οργανώσεων των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα, μέσω της οποίας προβάλλουν τις διεκδικήσεις για τα δικαιώματά τους. Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, θα κορυφωθεί με την καθιερωμένη πορεία στο κέντρο και τη μεγάλη συναυλία στην Κλαυθμώνος με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών όπως οι Vegas, οι Onirama και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Τέλος, στο Σύνταγμα θα δώσου και το Σάββατο το παρόν οι «Αγανακτισμένοι», που διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης και των πολιτικών, καθώς και για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στη χώρα.

Πηγή: skai.gr