Κλείσιμο

Πανευρωπαϊκό ραντεβού «Αγανακτισμένων» την Κυριακή

Πανευρωπαϊκό ραντεβού δίνουν οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες την Κυριακή, καθώς χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες προγραμματίζουν -μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης- διαμαρτυρίες σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Tις μεγάλες ειρηνικές συγκεντρώσεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χιλιάδες χρήστες μέσω του SKAI.gr.

Τη συμπαράστασή του στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» εκφράζει με ανοιχτή επιστολή του ο Μίκης Θεοδωράκης.

Ο μεγάλος μουσουργός, χαιρετίζει την πρωτοβουλία και ζητά «να φύγει η κυβέρνηση της ντροπής και όλο το πολιτικό προσωπικό που διαχειρίστηκε δημόσια αξιώματα, καταστρέφοντας, όπως τονίζει, λεηλατώντας και υποδουλώνοντας την Ελλάδα».

"Κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, που βασίζονται σε ένα συναίσθημα, σε μια οργή" χαρακτηρίζει τους "Αγανακτισμένους πολίτες" ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

Αναφερόμενος στο κίνημα των «Αγανακτισμένων», στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Κυριακή με Δράση", ο προσκείμενος στη Δημοκρατικής Συμμαχία ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης δήλωσε ότι «οι άνθρωποι αυτοί είναι ανάγκη να πολιτικοποιηθούν και να προχωρήσουν σε βαθύτερη πολιτική διαπίστωση: Από το τι δεν μου αρέσει, στο τι μου αρέσει.»

Υπέρ των διαδηλώσεων των «Αγανακτισμένων» τάχθηκε την Κυριακή ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Ο SKAI.gr δίνει την δυνατότητα σε όσους έχουν κάποιο video ή φωτογραφικό υλικό από την συγκέντρωση στην πόλη τους να το στείλουν στο www.skai.gr/news/contact-skai-news και να ανέβει στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ.
Πηγή: skai.gr