Αυστηρή κριτική Χρυσοχοΐδη στα ΜΜΕ

Για μιντιακό κανιβαλισμό που επιχειρείται κυρίως μέσω Ιντερνετ και προκαλεί πολλά ερωτήματα, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή την απόπειρα αυτοκτονίας συνεργάτη του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης, επέλεξε να δώσει ευκαιρία "σε ένα νέο άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία, περιμένοντας καλή τη πίστη να του προσκομίσει το πτυχίο του, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για το δημόσιο".

Παράλληλα, κάλεσε όλους να σεβαστούν τον 28χρονο που βρίσκεται στην ζωή και χρειάζεται την στήριξη όλων για να βγει πιο δυνατός απο αυτή την περιπέτεια. "Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια", κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι νομικός σύμβουλος του κ. Χρυσοχοΐδη, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πηδώντας από τον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο 28χρονος έπεσε πάνω σε δέντρα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού, με ρήξη σπλήνας, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ο νεαρός άφησε σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε πως προέβη στο απονενοημένο διάβημα επειδή είχε πει ψέματα στους γονείς του ότι είχε πάρει το πτυχίο του.
Πηγή: skai.gr