Νέες περιοχές, νέα ψηφοφορία

Σύρος, Τρίκαλα – Περτούλι- Ελάτη, Μάνη, Ίος, Πάρος – Αντίπαρος, Σκιάθος, Έδεσσα, Λασίθι, Καρδαμύλη και Βόρεια Εύβοια είναι η νέα δεκάδα που διαγωνίζεται το Σάββατο, στις 19.00, στην εκπομπή "I LOVE GR".

Τρόποι ψηφοφορίας

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, SMS και μέσω της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ www.ilovegr.gr.

Τηλεφωνικός αριθμός ψηφοφορίας: 90 11 900 801 (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας) όπου o τηλεθεατής μπορεί να καλεί από σταθερό ή κινητό και ακολουθώντας τις οδηγίες του ηχητικού μηνύματος να επιλέγει το αγαπημένο του μέρος. (Χρέωση ΝΡΗ S.A. από σταθερό 1,43€/λεπτό και από κινητό 1,52€/λεπτό,συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

I love GR
Αριθμός SMS ψηφοφορίας: Αποστολή SMS στο 54660, γράφοντας H (κενό) και τον αριθμό από το 1 έως το 10 που αντιστοιχεί στην επιθυμητή περιοχή του τρέχοντος κύκλου ψηφοφορίας (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας). (Χρέωση NPH S.A. 0,30€/SMS, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Ιστοσελίδα ψηφοφορίας: Στην ιστοσελίδα της εκπομπής του ΣΚΑΪ στο internet : συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική φόρμα www.ilovegr.gr.

Στην "ζωντανή" εκπομπή, τη Δευτέρα το βράδυ το κοινό συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια για την πρόκριση της αγαπημένης του περιοχής, ενώ πολλά happenings "έκλεψαν την παράσταση".
Πηγή: skai.gr