Ο Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με δημάρχους για την επένδυση στο Ελληνικό

Με τους δημάρχους Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου και Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, συναντήθηκε την Πέμπτη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ’δωνις Γεωργιάδης. Αντικείμενο συζήτησης είναι το Ελληνικό και η επιτάχυνση της επένδυσης, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης. 

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Συναντήθηκα σήμερα με τους δημάρχους της Γλυφάδας και του Αλίμου, σε συνέχεια της χθεσινής μου συνάντησης με τον δήμαρχο του Ελληνικού, για να ενημερωθώ σφαιρικά για τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών σε σχέση με τη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό. Κοινή βούληση όλων είναι να την κάνουμε να προχωρήσει στα αλήθεια και να δούμε την Αττική να αλλάζει και να βελτιώνεται η ζωή των πολιτών και κυρίως των πολιτών των όμορων δήμων».

Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Παπανικολάου και Κονδύλης ανέφεραν:


Γ. Παπανικολάου: «Ευχαριστούμε τον υπουργό για την πολύ εποικοδομητική συνάντηση. Η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής και όλων των δήμων που συνορεύουν με την επένδυση στο Ελληνικό, είναι προτεραιότητα για όλους μας».

Αν. Κονδύλης: «Η επένδυση στον μητροπολιτικό πόλο Ελληνικού-Αγίου Κοσμά είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη χώρα και για τις πόλεις μας που πρέπει να το κερδίσουμε. Το μεγάλο αυτό στοίχημα έχει πάρα πολλές παραμέτρους και πάρα πολλά ζητήματα τα οποία από κοινού με την Πολιτεία, με τον υπουργό και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσουμε να τα διευθετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να υπάρχουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για την εθνική οικονομία, για τις πόλεις μας και για την ίδια την επένδυση».
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ