Ν. Νανόπουλος: Δεν πρέπει να απαξιωθεί ο ρόλος των ιδιωτών μετόχων

Ένα υπερσύγχρονο κατάστημα, με επίκεντρο τον πελάτη, είναι το νέο υποκατάστημα της Eurobank EFG στη Βούλα. Η χωροταξία του καταστήματος αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της τράπεζας που θέλει να προσεγγίζει τον πελάτη δίνοντάς τους τις κατάλληλες λύσεις.

Μιλώντας στα εγκαίνια του καταστήματος ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νίκος Νανόπουλος ανέφερε ότι ήδη η τράπεζα έχει προχωρήσει σε ρύθμιση δανείων προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις που υπερβαίνουν τα 2 δισ. ευρώ και αφορούν 25.000 πελάτες.

Πρόσθεσε ότι δεν θα πρέπει να απαξιωθεί ο ρόλος των ιδιωτών μετόχων, διότι η παρουσία τους αποτελεί εγγύηση για διαφανή λειτουργική και αποτελεσματική σχέση ανάμεσα στο τραπεζικό μας σύστημα και την υγιή ιδιωτική επιχειρηματικότητα.

Στο περιθώριο των εγκαινίων του νέου καταστήματος ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank EFG Βύρων Μπαλλής παρέδωσε στον πρόεδρο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας επιταγή με την οποία θα καλυφθούν τα έξοδα για αγορά πετρελαίου θέρμανσης για ένα έτος για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.
Πηγή: skai.gr