«California Brunette»: Η καλοκαιρινή τάση των μαλλιών με το sun kissed αποτέλεσμα

Η τάση έγινε πρόσφατα viral στο TikTok

Το California Brunette είναι η τάση στο χρώμα των μαλλιών που θα σε κάνει να θελήσεις να “φωτίσεις” άμεσα τα μαλλιά σου με το sun kissed αποτέλεσμα της. 

Η τάση έγινε πρόσφατα viral στο TikTok και εξελίσσεται σε μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα χρώματα μαλλιών του φετινού καλοκαιριού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DREA (@andreahenty)

Ουσιαστικά πρόκειται για μία διακριτική ξανθιά απόχρωση η οποία πιο εύκολο από ό,τι φαντάζεσαι να επιτευχθεί σε μελαχρινές. Είναι ιδανική για όποιον έχει πιο σκούρα βάση και θέλει να αλλάξει την εμφάνισή των μαλλιών χωρίς να κάνει κάτι πολύ δραματικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tauni dawson (@taunidawson)

Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε ανταύγειες με φυσική όψη που θα μπορούσαν να επιτευχθούν απλώς με το να άνοιξαν λίγο τα μαλλιά μας στον ήλιο. Το χρώμα πρέπει να παραμένει κοντά στην αρχική απόχρωση και να ταιριάζει στους φυσικούς τόνους. Επιπλέον, δεδομένου ότι μένεις κοντά στη φυσική σου απόχρωση, η συντήρηση δεν είναι πολύ κουραστική.

Όπως κάθε φορά μετά την επίσκεψη στο κομμωτήριο, βεβαιώσου ότι κάνεις τα σωστά βήματα για να διατηρήσεις το χρώμα ζωντανό.

Διαβάστε ακόμη:

Πλέον η «μάχη» με τη σκόνη και τις αλλεργίες μοιάζει παιχνίδι με αυτούς τους τρείς καθαριστές αέρα- ανεμιστήρες δαπέδου

The School of Good and Evil: Η Κerry Washington και η Charlize Theron συναντιούνται σε ένα σύγχρονο παραμύθι

Πηγή: Savoirville