Πρεμιέρα για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία εναντίον της Ιταλίας

Πρεμιέρα το απόγευμα (19:00, ΕΤ-1) για την παγκόσμια πρωταθλήτρια (και κάτοχο του προηγούμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος) Ισπανία, εναντίον της Ιταλίας, η οποία αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση περίπου 10.000 οπαδών, έναντι των… μισών Ισπανών στο Γκντανσκ. Ο Πραντέλι δεν θα έχει στην διάθεσή του τον ανέτοιμο Μπαρτσάλι, του οποίου τη θέση θα πάρει πιθανότατα ο Ντε Ρόσι ως τρίτος στόπερ, ενώ ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε υπολογίζει και στον Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Πιθανή ενδεκάδα Ισπανίας (4-2-3-1): Κασίγιας – Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος, Αλμπα – Μπουσκέτς, Τσάμπι Αλόνσο – Σίλβα, Τσάβι, Ινιέστα – Τόρες.

Πιθανή ενδεκάδα Ιταλίας (3-5-2): Μπουφόν – Μπονούτσι, Ντε Ρόσι, Κιελίνι – Μάτζιο, Μαρκίζιο, Πίρλο, Τιάγκο Μότα, Μπαλτζαρέτι – Κασάνο, Μπαλοτέλι.

Στο βραδινό (21:45) ματς του ίδιου ομίλου η αήττητη σε 13 διαδοχικά ματς Ιρλανδία του Τζιοβάνι Τραπατόνι αντιμετωπίζει την Κροατία, η οποία πήρε μέσω μπαράζ την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, αφού προηγουμένως είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου της Ελλάδας.
Πηγή: skai.gr