Green4Sea Athens Forum: Η εφαρμογή των περιβαλλοντικών κανονισμών στη ναυτιλία

Για ακόμη μία χρονιά διοργανώνεται το ολοήμερο το ναυτιλιακό περιβαλλοντικό συνέδριο GREEN4SEA που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο) .

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας για τις νέες προκλήσεις που προκύπτουν από την εφαρμογή των επερχόμενων περιβαλλοντικών κανονισμών στη ναυτιλία. Τα θέματα του συνεδρίου συνοψίζονται στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  1. Αειφόρος Ναυτιλία
  2. Ενεργειακή Αποδοτικότητα
  3. Εναλλακτικά καύσιμα
  4. Διαχείριση θαλασσίου έρματος

Σημαντικές προσωπικότητες  παγκόσμιου βεληνεκούς, εκπρόσωποι  διεθνών οργανισμών, νηογνωμόνων, ναυτιλιακών φορέων, κατασκευαστών,  P&I Clubs  καλούνται και φέτος να παρουσιάσουν, να αναλύσουν και να προτείνουν  λύσεις σχετικά με τη βέλτιστη εφορμογή των νέων δεδομένων τόσο στην καθημερινότητα του πλοίου αλλά και των εταιρειών.

Το συνέδριο που πλέον αποτελεί θεσμό  για την εγχώρια και διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα  αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 800 άτομα και 400 εταιρείες.

 Πρόκειται για το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό συνέδριο παγκοσμίως, έχει εθελοντικό χαρακτήρα και διοργανώνεται από μία ελληνική εταιρεία, πρωτοπόρο στον τομέα παροχής υπηρεσιών στη ναυτιλία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς  βρίσκονται στην ιστοσελίδα  http://www.green4sea.com/forum

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο http://www.green4sea.com/forum/green4sea-forum-2015/#ert_pane1-4  , χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής, σύμφωνα με την πάγια πολιτική των διοργανωτών του συνεδρίου.

 

Σχετικά με το GREEN4SEA

Το GREEN4SEA είναι μία PRO BONO ενέργεια που στοχεύει στην προαγωγή της αειφόρου ναυτιλίας και της περιβαλλοντικής αριστείας μέσω των εξής πυλώνων:

  • Το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό portal  www.GREEN4SEA.com με 30.000+ επισκέπτες σε μηνιαία βάση
  • Το GREEN4SEA LOG, τετραμηνιαίο περιοδικό που διανέμεται σε 50.000 αντίτυπα ετησίως σε Ελλάδα και εξωτερικό
  • Το συνέδριο GREEN4SEA Forum, ένα περιβαλλοντικό συνέδριο που προσελκύει κάθε χρόνο 800+  συμμετέχοντες /400 εταιρείες στην Αθήνα κάθε Απρίλιο
  • Το πρόγραμμα πλήρους υποτροφίας για το 2015 στο ALBA για το MSc in Shipping Management

Επισκεφθείτε μας:

RSS 

RSS:  http://www.green4sea.com/feed/

 

Facebook

Facebook:  www.facebook.com/green4sea

 

 

Linkedin

Linkedin: GREEN4SEA Editor

 

Twitter

Twitter: https://twitter.com/Green4Sea

 

Youtube

Youtube: http://www.youtube.com/user/Safety4Sea

Περισσότερες πληροφορίες:

Angela Chatzigeorgiou

Tel: 210 4520410,

mail: ac@sqemarine.com


Πηγή: Δελτίο Τύπου