ΣΚΑΪ - VODAFONE: Ανακύκλωση κινητών σε Ηλιούπολη και Καλλιθέα

O ΣΚΑΪ και η VODAFONE διοργανώνουν μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων. Με σύνθημα: «ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΡΙΞ’ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», διοργανώνουμε δράση το Σάββατο 17 Μαρτίου, στην Ηλιούπολη και την Καλλιθέα.

Καλούμε όλους τους ακροατές μας, οι οποίοι έχουν παλιά κινητά τηλέφωνα για ανακύκλωση να τα φέρουν στην Ηλιούπολη, στην πλατεία Φλέμινγκ και στην Καλλιθέα στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Δαβάκη. Από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 13.45 το μεσημέρι ανακυκλώνουμε.

Εκεί, σε κάθε σημείο, θα βρίσκονται μεγάλοι κουμπαράδες του ΣΚΑΪ και της VODAFONE, οι οποίοι θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας. Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των κινητών σας καθώς και τα αξεσουάρ τους.

Όλοι εσείς που θα φέρετε τις συσκευές σας για ανακύκλωση θα εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί ο ΣΚΑΪ μαζί με την VODAFONE. Έτσι αυτόματα, θέτετε υποψηφιότητα για να κερδίσετε πολλά και πλούσια δώρα! Σε καθένα από τα δύο σημεία συνάντησης θα δοθούν τα παρακάτω δώρα:

- Ένα (1) Smartphone ΝΟΚΙΑ 700
- Τρία (3) Chatphones ΝΟΚΙΑ C3
- Πέντε (5) Bluetooth NOKIA
- Δέκα (10) δωροεπιταγές αξίας 40€ για αγορά Smartphone ή Chatphone ΝΟΚΙΑ από τα καταστήματα Vodafone.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 17 Μαρτίου από τις 11.00-13.45 στην Ηλιούπολη και την Καλλιθέα.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα καλυφτεί ραδιοφωνικά η δράση της ανακύκλωσης στις δύο περιοχές. Στις 13.45 θα γίνει η κλήρωση των δώρων και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών.
Πηγή: skai.gr