Κλείσιμο

Καθαρίσαμε σε Βούλα, Κηφισιά και Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου καθαρίσαμε

στη Βούλα, όπου ο σύλλογος της Βούλας «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» σε συνεργασία με το δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης διοργάνωσα νεθελοντικό καθαρισμό και σηματοδότηση του μονοπατιού, το οποίο οδηγεί από τα Πηγαδάκια της Βούλας στην κορυφή του λόφου, όπου βρίσκεται η Ακρόπολη της Αρχαίας Βούλας και Βουλιαγμένης

και στην Κηφισιά, όπου ο δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες διοργάνωσαν εθελοντικό καθαρισμό της περιοχής των Αλωνίων στην Κηφισιά.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου καθαρίσαμε στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Εθελοντές και κινήσεις πολιτών καθάρισαν το Μητροπολιτικό πάρκο στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά. Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα απορριμμάτων, αλλά και μπάζα που συνέλεξαν φορτηγά του δήμου.

Στο μεταξύ, στον εθελοντικό καθαρισμό των πλατειών και των πάρκων της περιοχής προχώρησαν το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011, η Δημοτική Αρχή και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, ενώ παράλληλα έγινε επιτόπια καταγραφή όλων των υλικοτεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πλατείες και τα πάρκα της πόλης.
Πηγή: skai.gr