Κλείσιμο

Καθαρίζουμε σε Μέγαρα και Κρανίδι Ερμιονίδας

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί καθαρίζουμε:

1. Στα Μέγαρα. Ο σύλλογος για την προστασία της περιοχής «Βουρκάρι» Μεγάρων προγραμματίζει καθαρισμό του υγρότοπου, που υπάρχει στην περιοχή. Η δράση θα γίνει με τη συμμετοχή και συνεργείων του δήμου Μεγαρέων. Ο υγρότοπος «Βουρκάρι» φιλοξενεί τουλάχιστον 127 διαφορετικά είδη πτηνών, πολλά από τα οποία είναι απειλούμενα και προστατευόμενα. Σημείο συνάντησης, το τείχος της Αγίας Τριάδας Μεγάρων. Πρόκειται για ένα ιστορικό διατηρητέο μνημείο των χρόνων της ελληνικής επανάστασης του 1821.

2. Στο Κρανίδι Ερμιονίδας. Η εθελοντική ομάδα του δήμου Ερμιονίδας θα πραγματοποιήσει δράσεις καλλωπισμού και περιβαλλοντικής προστασίας στο Κρανίδι. Οι δράσεις γίνονται στο πλαίσιο της γιορτής «Ελιάς», οι οποίες γίνονται στην πόλη. Επίσης, η ομάδα θα φυτέψει φυτά στο μεγάλο κυκλικό κόμβο στο Κρανίδι.

Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΚΑΪ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πηγή: skai.gr