Καθαρίζουμε σε Βούλα, Ν. Μάκρη, Καρπενήσι και Θεσσαλονίκη

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Το Σάββατο 08 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί καθαρίζουμε:

• Στο Πανόραμα Βούλας
. Η εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας της Βούλας θα καθαρίσει το δάσος στη νότια πλευρά του Υμηττού, στο σημείο όπου ξεκινούν τα τρία ρέματα της πόλης, δηλαδή α) του Λυκορέματος, β) του ρέματος της οδού Χλόης και γ) του ρέματος των οδών Σμόλικα-Υμηττού. Σημείο συνάντησης των εθελοντών και πολιτών είναι η πλατεία Άλσους Πανοράματος Βούλας (Αγ. Νεκτάριος)

• Στη Νέα Μάκρη. Ο δήμος Μαραθώνα και εθελοντές από τη Νέα Μάκρη και το Μαραθώνα, θα καθαρίσουν την παραλία και το λιμάνι της Νέας Μάκρης. Σημείο συνάντησης η θέση «Αύρα» στην παραλία της Νέας Μάκρης.

• Στο Καρπενήσι. Ο δήμος Καρπενησίου και οι εθελοντικές ομάδες διοργανώνουν καθαρισμό στο λόφο του Αγίου Δημητρίου. Σημείο συνάντησης, οι πρόποδες του λόφου.

Στο Πανόραμα Βούλας σημείο συνάντησης των εθελοντών είναι η πλατεία Άλσους Πανοράματος και στη Νέα Μάκρη σημείο συνάντησης είναι η θέση Αύρα στην παραλία της πόλης.

Την Κυριακή 09 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί καθαρίζουμε

• Στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Κάτοικοι από το δήμο Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης θα καθαρίσουν ένα πανέμορφο δασάκι, που υπάρχει στην περιοχή τους. Σημείο συνάντησης η θέση «Πευκάκια». Στο δασάκι υπάρχουν σκουπίδια , μπάζα, κατεστραμμένες ξύλινες κατασκευές και βρίσκεται σε απόσταση 1km από τη Χαλκηδόνα Θεσ/νικης.

Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΚΑΪ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πηγή: skai.gr