O ΣΚΑΪ και τα Natura Verde καθαρίζουν τη γειτονιά σας - δηλώστε συμμετοχή!

Πολλές είναι σήμερα οι γειτονιές της Αττικής που είναι παραμελημένες και γεμάτες σκουπίδια. Γίνονται εστίες μόλυνσης, περιορίζουν τον ελεύθερο χώρο δράσης των κατοίκων, και προκαλούν οργή και αγανάκτηση σε όσους είναι αναγκασμένοι να ζουν σε τέτοιο περιβάλλον.

Για να αντιμετωπιστεί η σημερινή θλιβερή κατάσταση από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου άρχισε η καμπάνια του ΣΚΑΪ και της Natura Verde: «Επιχείρηση Καθαρή Γειτονιά», η οποία ολοκληρώνεται στις 3 Ιουλίου.

Όλοι εμείς που θέλουμε τη γειτονιά μας καθαρή, κάνουμε τα εξής:
Μπαίνουμε στο http://katharigeitonia.skai.gr/ και ανεβάζουμε φωτογραφία με το πιο βρώμικο σημείο της. Πρέπει όλοι να παρακινηθούμε και να στείλουμε τις προτάσεις μας. Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Στη συνέχεια, και μέχρι τις 25 Ιουνίου, το κοινό θα ενημερωθεί από τον ΣΚΑΪ για να ψηφίσει και να αναδείξει μέσω του http://katharigeitonia.skai.gr/ την πιο παραμελημένη γειτονιά με σκοπό τον καθαρισμό της.

Τέλος, στην τρίτη φάση της καμπάνιας, θα γίνει η αναγγελία της πιο παραμελημένης γειτονιάς, αυτής που έχει τις περισσότερες ψήφους, και θα ζητήσουμε τη συμβολή όλων σας για να την καθαρίσουμε την Κυριακή 3 Ιουλίου.
Πηγή: skai.gr