«Παίξε Τσιτσάνη μου»: Κοσμοσυρροή στο Καλιμάρμαρο

Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τη συναυλία "Παίξε Τσιτσάνη μου" στην οποία συμμετείχαν μεγάλοι Έλληνες Καλλιτέχνες.

Η φετινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» αφιερώθηκε στον σημαντικότερο δημιουργό της ελληνικής λαϊκής μουσικής του 20ού αιώνα. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας γέμισε αυτή τη φορά με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.

Τη συναυλία προλόγισε η Σία Κοσιώνη μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο που άνοιξε συμβολικά τη συναυλία. Σε ρόλο αφηγητή στη σκηνή βρέθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας που ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής που τη σκηνοθέτησε.

Στόχος της συναυλίας η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Με εισιτήρια από 6€ και με ελάχιστη προσφορά 2€ που μετατράπηκε αυτομάτως σε τρόφιμα, θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη βραδιά και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία:

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Χρήστος Νικολόπουλος Γιώργος Νταλάρας, Μαρίζα Ρίζου, Mαρίνα Σάττι + Fones και Ελένη Τσαλιγοπούλου

Πηγή: skai.gr