Όταν ο Μπράν Πιτ απειλησε να σκοτώσει τον Γουάινσταϊν για Γκούινεθ Πάλτροου

O απόηχος στα σεξουαλικά σκάνδαλα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν συνεχίζεται με νέες αποκαλύψεις.
Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως αφορούν την Γκούινεθ Πάλτροου η οποία εκμυστηρεύτηκε την αντίδραση του τότε συντρόφου της, Μπραντ Πιτ, όταν πληροφορήθηκε ότι ο μεγαλοπαραγωγός την είχε παρενοχλήσει.

Μιλώντας στο Howard Stern Show η ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν εκείνη και ο Πιτ είχαν παρευρεθεί στην πρεμιέρα του Άμλετ το 1995 στο Μπρόντγουεϊ δέχτηκε πρόταση από τον Γουάινσταϊν να πάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Εκείνη ενημέρωσε άμεσα τον Πιτ ο οποίος τον κόλλησε κυριολεκτικά στον τοίχο λέγοντάς του: «Αν τολμήσεις να την κάνεις να αισθανθεί ξανά άβολα, θα σε σκοτώσω».

Η Γκούινεθ τόνισε πόσο πολύ τη βοήθησε η στάση αυτή του Μπραντ Πιτ, επισημαίνοντας ότι επειδή ήταν πολύ νέα στον χώρο και χωρίς καριέρα της ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να διαχειριστεί τη συμπεριφορά αυτή.

«Τον αγαπώ για αυτό που έκανε και με προστάτεψε. Μόλις του είπα τι συνέβη αμέσως πήρε την κατάσταση στα χέρια του και απείλησε τον Γουάινσταϊν. Δεν ήταν και λίγο αυτό που έκανε για μένα, να τα βάλει μαζί του. Εγώ έτρεμα. Είχα κάνει μόλις δύο ταινίες μαζί του και ήμουν στην αρχή τη καριέρας μου. Ήμουν παιδί. Με είχε καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και μου ζήτησε να του κάνω μασάζ. Τα είχα χάσει, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Μάλιστα του είπα: “Σε έβλεπα σαν θείο μου Χάρβεϊ”. Αφού αρνήθηκα να προχωρήσω μαζί του εκείνος μου είπε να μην πω ποτέ τι είχε συμβεί μεταξύ μας. Όλο αυτό μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να το ξεπεράσω. Ήταν σκληρό και απάνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Γκουίνεθ, προσθέτοντας:

«Μετά από χρόνια που κέρδισα Οσκαρ και ήμουν πλέον πολύ γνωστή ακόμα με στοίχειωνε το γεγονός. Όμως όταν ξέσπασε η καταιγίδα των αποκαλύψεων δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο αυτό το μυστικό. Έσπασα τη σιωπή μου. Έπρεπε να το κάνω στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλο αυτό τελείωσε και δεν θα μπορούσε να ενοχλήσει ποτέ ξανά καμία άλλη γυναίκα».

ΠΗΓΗ: INDEPENTENT
Πηγή: Skai.gr