Κλείσιμο

Η κατάθλιψη χτύπησε την πόρτα του Πωλ ΜακΚάρτνεϋ μετά τη διάλυση των Beatles

Κατάθλιψη εκμυστηρεύτηκε ότι είχε ο Πωλ ΜακΚάρτνεϋ όταν διαλύθηκε το λατρεμένο συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε οι Beatles. Ο βραβευμένος τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι μετά από αυτό σκέφτηκε να εγκαταλείψει συνολικά τη μουσική.

Μιλώντας στο BBC είπε πως ένιωσε σαν χαμένος όταν το συγκρότημα διαλύθηκε προς πικρία όλων το 1970. « Ήταν δύσκολο να αποφασίσω με τι πρέπει να ασχοληθώ μετά την διάλυση του συγκροτήματος, ποιος θα μπορούσε να ξέρει πώς να φερθεί μετά από κάτι τέτοιο;».

«Ο οποιοσδήποτε βρισκόταν στην θέση μου έτσι θα ένιωθε. Χώριζα από τους καλύτερούς μου φίλους και έτσι ξεκίνησα να πίνω» λέει το ιδυτικό μέλος των Beatles 

To συγκρότημα των Beatles διαλύθηκε επίσημα το 1970 μετά την κυκλοφορία του δωδέκατου και τελευταίου τους μουσικού άλμπουμ του «Let it be» αλλά τα σημάδια της διάλυσής τους είχαν διαφανεί ένα χρόνο νωρίτερα όταν ανέλαβε μάνατζερ του συγκροτήματος ο Άλλεν Κλάιν, ενάντια στην θέληση του Πωλ ΜακΚάρτνεϋ.

Παρόλο που ο Κλάιν βοήθησε στο να αναστηλωθεί η δισκογραφική εταιρία του συγκροτήματος Apple επίσης πήρε μεγάλο μέρος από τα οφέλη της εταιρίας και μάλιστα μετέφερε στην δική του εταιρία μέρος των δικαιώματα των δίσκων του συγκροτήματος.
Πηγή: skai.gr -BBC