9o Bob Theatre Festival 2016: Στο επίκεντρο οι νέοι καλλιτέχνες

Για 9η χρονιά το θεατρικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το Bob Theatre Festival, το meeting point της άνοιξης, από τη Δευτέρα 9 έως και την Κυριακή 15 Μαΐου.

Το θέατρο γίνεται γιορτή, με παραστάσεις, πάρτυ, μουσική και θετική ενέργεια, ενώ και φέτος στο επίκεντρο βρίσκονται οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες.

Το τιμώμενο πρόσωπο του φετινού Φεστιβάλ είναι ο Γιώργος Νανούρης, ο οποίος -στο πλαίσιο της τιμητικής του διάκρισης – παρουσιάζει την παράσταση που συζητήθηκε και αγαπήθηκε όσο λίγες.

Η «Κατερίνα» ανοίγει το 9ο Bob Theatre Festival σε μία παράσταση, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης «Μαζί».

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης διαμορφώνεται ως εξής:

– Παραστάσεις που ξεχώρισαν την σαιζόν που πέρασε.

– Πρεμιέρες και In-progress που παρουσιάζονται ειδικά για τους θεατές του 9ου Bob Theatre Festival.

– Κωμωδία: το Bob Theatre Festival σε συνεργασία με το 2o AvatonInternational Comedy Festival, σας παρουσιάζει μια επιλογή από stand-up comedy και αυτοσχεδιασμό.

– Ανατρεπτικό Κουκλοθέατρο για «ψαγμένους» θεατές, 12 ετών και άνω.

– Διαγωνισμός νέων δημιουργών Scratch Night 2016, ο οποίος –με την ευγενική χορηγία του Stronhbow apple ciders– δίνει τη δυνατότητα στους νέους δημιουργούς να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους κάνοντας ένα δεκαπεντάλεπτο scratch… παράσταση.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ.

Πηγή: skai.gr