Κλείσιμο

Το Όλοι μαζί μπορούμε, άνοιξε την αυλαία: «Το τέρας και εγώ»

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» ανοίγει την αυλαία, και προσκαλεί όλους τους θεατές να έρθουν να απολαύσουν μεγάλες θεατρικές παραστάσεις.

Μοναδικό αντίτιμο η συνεισφορά τους σε τρόφιμα. Αντί για εισιτήριο, ο κάθε πολίτης κατά την είσοδό του στο θέατρο, θα προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας για το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η θεατρική αυλαία ανοίγει με την παράσταση «Το τέρας και εγώ», το συγκλονιστικό μπέστ σέλλερ του Σταμάτη Μαλέλη, σε διασκευή Σωτήρη Τσόγκα και Γιάννη Ζέρβα, στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΒΑ, Αχαρνών και Ηπείρου 39.

Η παράσταση θα δοθεί ειδικά για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε» την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ.

«Το τέρας και εγώ», στην σκηνή του Θεάτρου ΠΡΟΒΑ, Αχαρνών και Ηπείρου 39.

Από την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, τηλεφωνώντας στο 210-48 00 170 έως 174. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Το «Όλοι μαζί μπορούμε» ανοίγει την αυλαία...

ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΒΑ «ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ»
Αχαρνών και Ηπείρου 39

Την φετινή χειμερινή περίοδο στο Θέατρο Πρόβα παρουσιάζεται το συγκλονιστικό μπέστ σέλλερ του Σταμάτη Μαλέλη «Το Τέρας κι Εγώ» σε διασκευή Σωτήρη Τσόγκα και Γιάννη Ζέρβα.

Το έργο αναφέρεται στην συναρπαστική ιστορία ενός λαμπρού επαγγελματία, που ενώ έχει κατακτήσει την κορυφή της επιτυχίας, ζει για δεκαετίες αγκαλιά με το θάνατο.

Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο, που καταγράφει με συνταρακτικές λεπτομέρειες, την μάχη που δίνει ο ήρωας με την κατάθλιψη και τον πανικό, και τον τρόπο που λυτρώνεται.

Δεν του άρεσε να είναι αστός και βολεμένος, αλλά ήταν. Ήθελε να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο, αλλά δεν το έκανε. Αυτή η αντίφαση τον οδήγησε στο να αισθάνεται ένοχος και οι πανικοί ήταν η αυτοτιμωρία του!

Με την βοήθεια της φαρμακευτικής αγωγής και της ψυχανάλυσης, άρχισε σταδιακά να αλλάζει τη ζωή του. Έμαθε να κοιτάζει κατάματα τον εαυτό του, χωρίς να φοβάται για το θέαμα, που θα αντίκριζε. Έκανε βουτιά στα «σκουπίδια» που είχε μέσα του και αναθεώρησε τη ζωή του. Αντιμετώπισε με θάρρος τις αιτίες, όσο επώδυνες και αν ήταν.

Η σκηνοθεσία είναι του Σωτήρη Τσόγκα, η εικαστική επιμέλεια της Μαίρης Ραζή, την ζωγραφική του σκηνικού έκανε ο Μανώλης Δασκαλάκης, κοστούμια Χαρά Μποτσιβάλη, η μουσική είναι του Νίκου Χαριζάνου. Video art Παναγιώτης Τσάγκας, βοηθός σκηνοθέτη Νεκταρία Χουβαρδά.

Το ρόλο του Σταμάτη Μαλέλη υποδύεται ο Σωτήρης Τσόγκας, την ψυχίατρο η Μαίρη Ραζή, τον αδελφικό του φίλο ο Κυριάκος Ντούμος και την γραμματέα του η Νάντια Αντωνίου.
Πηγή: skai.gr