Το Μυστικό της Ευτυχίας... αποκλειστικά στο skai.gr

To Μυστικό της Ευτυχίας είναι ένα σύγχρονο παραμύθι, μια μοντέρνα ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστή τον Simon Pegg, ενώ τους δεύτερους ρόλους που ενσαρκώνουν οι Rosamund Pike, Christopher Plummer, Jean Reno, Toni Collette και Stellan Skarsgard.

Ο Hector ένας καλοπροαίρετος τύπος, επαγγελματικά επιτυχημένος (ψυχίατρος με μεγάλη πελατεία), ζει φαινομενικά την τέλεια ζωή. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι και τόσο ρόδινα. Νιώθει εντελώς εγκλωβισμένος. Συζεί με την όμορφη κοπέλα του, την Clara, σε ένα πολύ κομψό διαμέρισμα στο Λονδίνο. Έχει αρχίσει να γίνεται νευρικός και πολύ δύστροπος με τους ασθενείς του, των οποίων η κατάσταση δεν βελτιώνεται καθόλου. Επίσης, η σχέση του με την Clara μοιάζει αδιέξοδη. Ο Hector νιώθει ότι εξαπατά τον κόσμο. Πώς μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς του να γίνουν πιο ευτυχισμένοι, όταν ο ίδιος δεν γνωρίζει τι σημαίνει ευτυχία; Έτσι, ο Hector αποφασίζει να κάνει το γύρο το κόσμου, ώστε να ανακαλύψει τι σημαίνει να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος. 
 
Η ταινία θα βγει στις 5 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood. To life is good έχει εξασφαλίσει 400 θέσεις για τις avant-premieres της ταινίας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για τους τυχερούς του επόμενου διαγωνισμού, που θα ξεκινήσει στις 29 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε παρακολουθείστε τα νεα του life is good στο facebook (https://www.facebook.com/lifeisgoodgr ) και κερδίστε μοναδικά δώρα. 

Δείτε το trailer αποκλειστικά στο skai.gr

Πηγή: skai.gr