Coca-Cola 3E: «σταθερή δέσμευση στη Θεσσαλονίκη»

Την έμπρακτη στήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, με δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα και ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας, έκανε σαφή με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο κ. Νίκος Ιωάννου, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ, το διευθυντικό στέλεχος της Coca-Cola Τρία Έψιλον παρουσίασε τη δράση «Το Σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου» που υλοποιήθηκε φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά στη συμπρωτεύουσα. 

«Είμαστε 43 χρόνια κοντά στη Θεσσαλονίκη, ως ενεργό μέλος της πόλης, αλλά και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα, στην οποία η εταιρεία δραστηριοποιείται ενεργά από το 1971. Η δράση «Tο σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου» υλοποιήθηκε φέτος για δεύτερη χρονιά. Είναι ένα πρόγραμμα στήριξης των μαθητών της Θεσσαλονίκης, στους οποίους προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο και δημιουργικότερο περιβάλλον για την ανάπτυξη και εξέλιξή τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννου.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει μια μακρά ιστορία συνεισφοράς στις τοπικές κοινωνίες, με προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχουν αγγίξει το 80% της ελληνικής επικράτειας. Ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, το πρόγραμμα «Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου», σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου έχει επηρεάσει θετικά περισσότερους από 2.000 μαθητές, καθώς μόνο φέτος η Coca-Cola Τρία Έψιλον, παρέδωσε στις αρμόδιες τοπικές Αρχές ένα πλήρως ανακαινισμένο σχολείο και τέσσερα βελτιωμένα σχολικά κτίρια στους Δήμους Παύλου Μελά, Κορδελιού-Εύοσμου, Θεσσαλονίκης, Ωραιοκάστρου και Πυλαίας-Χορτιάτη, μετά την ολοκλήρωση των επισκευαστικών και βελτιωτικών εργασιών που ανέλαβε.

Ιδιαίτερο ρόλο στην πραγματοποίηση της δράσης είχε και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και του κόσμου, καθώς η τελική επιλογή έγινε μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook και μέσα από ειδικά έντυπα ψηφοφορίας σε κεντρικά σημεία στους συμμετέχοντες Δήμους. Φέτος η συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία ήταν ιδιαίτερα δυναμική, καθώς έλαβαν μέρος περισσότεροι από 33.000 κάτοικοι της περιοχής αλλά και άτομα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κλείνοντας, ο κ. Ιωάννου σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε τις ενέργειες μας αυτές, καθώς έχουμε δέσμευση προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, στην οποία δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία 43 χρόνια, να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην τοπική κοινωνία και οικονομία της». 

 

Πηγή: Δελτίο Τύπου