Μπάσης & Ασλανίδου παρέα στο Θέατρο Πέτρας - κερδίστε προσκλήσεις!

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου τραγουδούν μαζί το Σάββατο 21 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας και ξεκινάνε παρέα ένα καλοκαιρινό ταξίδι σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας και να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με απρόβλεπτες επιλογές και εκρηκτικές ερμηνείες.

Ο Μπάσης, άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών, που έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, έχοντας ερμηνεύσει αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, αλλά και δικά του που «γράφουν» την δική τους ιστορία. Η Ασλανίδου, δυναμική ερμηνεύτρια, με μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό της που καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει και να παρασύρει με την φωνή αλλά και με την υπέροχη σκηνική της παρουσία και τον πιο δύσκολο ακροατή.

Συναντιόνται για να ταξιδέψουν σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας και να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με απρόβλεπτες επιλογές, εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στην μουσική.

Ένα πρόγραμμα με συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στην μουσική, που θα αποτελέσει την καλύτερη μουσική πρόταση του φετινού καλοκαιριού. Στόχος τους τίποτε άλλο παρά η δημιουργία μιας μεγάλης παρέας, όπου κοινό και καλλιτέχνες τραγουδούν μαζί.

Ώρα έναρξης: 21:30 Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ Προπώληση: στα καταστήματα Public, στο Cine Πετρούπολις, (Λ. Πετρουπόλεως 168, 210-5012391, 5:00 μ.μ. – 12:00 μ.μ.) και στο Δημαρχείο Πετρούπολης (25ης Μαρτίου & Κ. Βάρναλη - Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.).

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!
Όσοι κάνουν like στη σελίδα του SKAI.gr στο Facebook και αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους στο Facebook, μπαίνουν στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας. Οι νικητές θα ενημερωθούν την Παρασκευή, 20 Ιουλίου, 5μμ, στα σχόλια αυτού του άρθρου.



ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:
  • 21 Ιουλίου – Πετρούπολη Θέατρο Πέτρας
  • 24 Ιουλίου – Κατερίνη, Αμφιθέατρο πάρκο
  • 5 Αυγούστου – Ρέθυμνο, Κτήμα Πάνακρον
  • 9 Αυγούστου – Γύθειο, Πλατεία Μαυρομιχάλη
  • 11 Αυγούστου – Καρδίτσα, Μεσενικόλας, Γιορτή Κρασιού
  • 12 Αυγούστου – Δήμητρα Γρεβενών
  • 18 Αυγούστου – Εύβοια, Δημοτικό Σχολείο Αγ. Γεωργίου Αυλωνάρη
Πηγή: skai.gr