Milo Z@Half Note Jazz Club

 

Ο μετρ της funk όχι μόνο στη Νέα Υόρκη αλλά και στην Αθήνα, Milo Z  και το εκρηκτικό γκρουπ του, μέσα από τακτικές επισκέψεις στο Half Note Jazz Club, έχει φτιάξει μια κατάσταση που έχει το δικό της cult ρεύμα και φανατικό κοινό.

Δημιουργώντας μουσική για όσους παραμένουν νέοι εμφανίζεται από απόψε έως και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στο Half Note Jazz Club, Tριβωνιανού 17, Μετς.

Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά την έκθεση Σύγχρονης Τέχνης “Rooms 2012”. Τριάντα πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωγραφικά έργα, γλυπτικά, εικαστικές-ηχητικές, φωτογραφικές και σκηνογραφικές εγκαταστάσεις, αρχιτεκτονικά projects, προβολές και ταινίες.

Σκοπός τους είναι να μεταμορφώσουν και να δώσουν μια άλλη διάσταση στο γνώριμο περιβάλλον των δωματίων του ξενοδοχείου “St. George Lycabettus”, δημιουργώντας παράλληλα έναν γόνιμο διάλογο όσον αφορά τις σύγχρονες τάσεις και προτάσεις στον εικαστικό χώρο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Η ιέρεια του φεστιβάλ "Notte della Taranta" και πρωταγωνίστρια του ντοκιμαντέρ "Μεσόγειος", Enza Pagliara, με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια περιοδεύει στην Ελλάδα αναβιώνοντας την παράδοση της ταραντέλας.

Απόψε, κάνουν στάση στην Αθήνα. Παρνασσός, Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, στις 20.30 το βράδυ.

 

Πηγή: Γράφει η Άννα Μπουσδούκου