Souled Out

Η οπτικοακουστική κολεκτίβα των Drog_A_Tek παρουσιάζει το Souled Out. Με τη συνοδεία αυτοσχέδιων κλασσικών, ποπ, πανκ και ηλεκτρονικών ήχων θα παρουσιάσουν τέσσερις αυτοτελείς παραστάσεις. No Central, (Πρωτογένους 8, 3ος όροφος, Ψυρρή). Τρίτη 22 έως Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 21.00.

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του σημαντικού χορευτή, χορογράφου και δάσκαλου, η έκθεση «Γιάννης Μέτσης - Πειραματικό Μπαλέτο Αθηνών» παρουσιάζει άγνωστο υλικό από το προσωπικό του αρχείο, με κοστούμια, προγράμματα παραστάσεων, φωτογραφικό υλικό, σημειώσεις και οπτικοακουστικά ντοκουμέντα από τις παραστάσεις της ιστορικής Χορευτικής Ομάδας Γιάννη Μέτση. Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος)

Επειδή ο Νοέμβριος είναι ο μήνας εφηβείας στον Πατάκη (Ακαδημίας 65) το ραντεβού δίνεται στις 7 το απόγευμα με θέμα «poke, post, accept, twitter, facebook» ή αλλιώς: πώς το διαδίκτυο άλλαξε τη ζωή των εφήβων.

Λίγο μετά τις 22.30 είμαστε καλεσμένοι στο Γκαζάκι, Τριπτολέμου 31, στο Γκάζι που απόψε έχει House party με τους Theo V και Galif .

Τέλος, το Booze Cooperativa φιλοξενεί από σήμερα στο νέο του χώρο, το Press Photo Serbia που διοργανώνεται από το κέντρο φωτογραφίας, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εθνικά γεγονότα φωτογραφίας. (από 22/11 έως 25/11) 
Πηγή: Γράφει η Άννα Μπουσδούκου