Jacky Murda& Mammy Hot Daddy Cool@BIOS

Το πρώτο πάρτι της σεζόν για το Bios (Πειραιώς 84) ξεκινά αύριο (24/09) με το εκρηκτικό δίδυμο Mammy Hot Daddy Cool και Jacky Murda. Την ίδια ώρα, στο bar ακριβώς πάνω από το Bios τη μουσική αναλαμβάνει να διαλέξει o Phunk Sinatra.

O Blend Mishkin και η Anna Mystic (Mammy Hot Daddy Cool) υποδέχονται στα decks του bios front, λίγο μετά τις 22:30, τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από πολυάριθμα μουσικά projects της ragga και jungle κουλτούρας, Jacky Murda. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αύριο όμως μας περιμένει και το BPitch Control Label Night, στο ανανεωμένο πλέον six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8 στο Μοναστηράκι. Εκεί, θα παρουσιαστεί το πρώτο για τη φετινή σεζόν showcase της αγαπημένης BPitch, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα εμφανιστούν οι Thomas Muller σε ένα εκρηκτικό live performance και το νέο αίμα η Georgina Fernandez aka Dance Disorder. Τη βραδιά θα κλείσει ο γνωστός σε όλους πλέον mr.Statik.

Καλή πρόταση για σήμερα είναι η 2η Design For Life. Με εκθέματα από Μουσεία design, galleries, ιδιωτικές συλλογές αλλά και προτάσεις νέων Ελλήνων σχεδιαστών, πραγματοποιείται φέτος η δεύτερη διοργάνωση.

Η έκθεση, με θέμα το design και όλες τις εκφάνσεις του, φιλοξενείται από σήμερα στο Πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα», Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, στο Θησείο και είναι αφιερωμένη στους μεγάλους δασκάλους του 20ου αιώνα, αλλά και σε έλληνες σχεδιαστές και αρχιτέκτονες που ξεχωρίζουν με το δυναμισμό και τις προτάσεις τους.

Αλλάζοντας εντελώς περιοχή, στο νεοκλασικό κτίριο στη συμβολή των οδών Μεθώνης 65 και Θεμιστοκλέους, στα Εξάρχεια, στο Studio65, παρουσιάζεται η 2η Ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας.

Πρόκειται για μια ακόμη διοργάνωση του Pragma Seminars, όπου παρουσιάζονται 123 εικόνες από 80 συμμετέχοντες και αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή για το Σαββατοκύριακο. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Οκτωβρίου.


Πηγή: Γράφει η Άννα Μπουσδούκου