Η Τετάρτη είναι μέρα εξόδου

Επειδή βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση της εβδομάδας, προτείνουμε να μην μείνετε σπίτι απόψε. Μια βραδινή βόλτα στον κέντρο της Αθήνας θα κάνει το υπόλοιπο της εβδομάδας να φαντάζει πιο ανάλαφρο και υποφερτό.

Βρισκόμαστε στην οδό Κολοκοτρώνη στον αριθμό 57. Στον υπόγειο εκθεσιακό χώρο του Booze Cooperativa εγκαινιάζεται σήμερα ατομική έκθεση της Λήδας Δοκουμετζίδη.

Προκειμένου να μην πετάξει παλιά υφάσματα που ήδη είχαν χρησιμοποιηθεί σε παραστάσεις, αποφάσισε να τα χρησιμοποιήσει στη δημιουργία ενός κολάζ από ύφασμα και διάφορα είδη χαρτιών. Παράλληλα με τις σπουδές σκηνογραφίας / ενδυματολογίας ξεκίνησε να φτιάχνει διάφορες συνθέσεις. Χωρίς κανένα ιδιαίτερο σκεπτικό από πίσω. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 5 Οκτωβρίου.

Μετά τις 22:00 πολύ καλή επιλογή είναι το ΤΩΡΑ Κ44 Κωνσταντινουπόλεως 44, στον Κεραμεικό. Εκεί θα εμφανιστούν σήμερα οι Wedding Singers. Παντρεύεστε δεν παντρεύεστε, μην ξεγελιέστε από το όνομα τους. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα σας γυρίσουν στη δεκαετία των ΄80 και των ΄90 με disco, pop, rock αλλά και rock' n' roll επιτυχίες. Το ραντεβού δίνεται λίγο μετά τις 22:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα όγδοα γενέθλια του όμως γιορτάζει απόψε στο Tiki Athens (Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη) το concept party του DJ Lo Fi με μουσική από δίσκους βινιλίου. Στο lounge-punk bar με τις με ΄50 και ΄60 αναφορές μας υποδέχονται στις 22:00 ο Lo Fi και οι DJs Universal και Junglet και μας υπόσχονται ένα ξέφρενο party.

Πηγή: Γράφει η Άννα Μπουσδούκου