Το "Mad Men" και "Modern Family" τιμήθηκαν από κριτικούς της τηλεόρασης

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις περσινές βραβεύσεις Emmy και με πιθανή επανάληψη και στα φετινά τηλεοπτικά βραβεία, τα "Mad Men" και "Modern Family" κέρδισαν τα κορυφαία βραβεία σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκαν από τους κριτικούς της τηλεόρασης.

Οι δύο σειρές, πήραν τα βραβεία καλύτερου δράματος και καλύτερης κωμωδίας στα Critic's Choise Television Awards στο Μπέβερλι Χιλς, τη Δευτέρα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Broadcast Television Journalists Association, μιας ομάδας που προέρχεται από το Broadcast Fild Critics Association που έχουν  εντυπωσιακές επιδόσεις στις προβλέψεις των Οσκαρ. Οι διοργανωτές μάλιστα ελπίζουν πως αυτή τους η επίδοση στην πρόβλεψη των Οσκαρ να μεταφερθεί και στη μικρή οθόνη.

Το "Mad Men", το οποίο πρόκειται για μια δραματική σειρά που εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 1960, κέρδισε συνολικά τρία βραβεία. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Jon Hamm, που υποδύεται τον δημοφιλή Don Traper, κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά, ενώ η Christina Hendricks το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου μαζί με τη Margo Martindale του "Justified".

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρ' όλο που το Mad Men έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες χρονιές Emmy, οι ηθοποίοι της σειράς δεν έχουν ποτέ τιμηθεί ποτέ.

Από την άλλη, το "Modern Family" είχε έξι υποψηφιοτήτες αλλά κέρδισε μόλις το βραβείο καλύτερης κωμωδίας. Ο πρωταγωνιστής Eric Stonestreet ο οποίος κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ το προηγούμενο έτος, επισκιάστηκε τώρα από τον Neil Patrick Harris του "How I Met Your Mother".
Πηγή: skai.gr