Κλείσιμο

Ο Μπεν Στίλερ επιστρέφει στο Broadway

O σταρ του Χόλιγουντ, Μπεν Στίλερ επέστρεψε στην σκηνή του Broadway για πρώτη φορά μετα το 1986 για να παίξει σε μια μαύρη κωμωδία που είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν.

Ο Μπεν Στίλερ πρωταγωνιστεί στο "House of Blue Leaves" μαζί με την Edie Falco (ηθοποιός που έπαιζε στην θρυλική σειρά "Sopranos") και υποδύεται έναν φύλακα σε ζωολογικό κήπο του οποίου οι μουσικές φιλοδοξίες εμποδίζονται από την διανοητικά άρρωστη σύζυγό του.

Η Jennifer Jason Leigh επίσης πρωταγωνιστεί στην διασκευή του θεατρικού έργου του John Guare, το οποίο έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (25/4).

Ο Στίλερ είχε έναν βοηθητικό ρόλο στο "The House of Blue Leaves" όταν είχε ανέβει στη Νέα Υόρκη το 1986, με τον John Mahoney στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το έργο έλαβε καλές κριτικές από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης με την New York Times μάλιστα να επαινεί την Falco για τον ρόλο της.

Ο Μπεν Στιλερ γνωστός για τους κωμικούς του ρόλους σε ταινίες όπως το "Zoolander", "There's Something about Mary", "Tropic Thunder", πέρσυ έκανε την διαφορά και έπαιξε σε έναν δραματικό ρόλο στο "Greenberg" που δεν είχε συνηθίσει το κοινό.

H Falco μετά την ολοκλήρωση του "Sopranos" το 2007, πρωταγωνιστεί στο "Nurse Jackie" για το οποίο μάλιστα έχει κερδίσει ένα βραβείο EMMY το 2010.

Δείτε πρόσφατη συνέντευξη του Μπεν Στίλερ στο Late Show του David Letterman
Πηγή: skai.gr