Ο Τζεφ Μπρίτζες κυκλοφορεί άλμπουμ

O Τζεφ Μπρίτζες, βραβευμένος με Όσκαρ για τον ρόλο του στην περσινή ταινία "Crazy Heart", θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του άλμπουμ το καλοκαίρι όπως ανακοίνωσε η δισκογραφική εταιρεία Blue Note Records.

O ηθοποιός συνεργάστηκε για την ταινία με τον παραγωγό T-Bone Burnett, ο οποίος κέρδισε και ο ίδιος Όσκαρ για καλύτερο τραγούδι με το "Τhe Weary Kind" το οποίο έγραψε από κοινού με τον Μπρίτζες.

Ο Τζεφ Μπρίτζες έγραψε αρκετό από το υλικό και διασκεύασε καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων και του Tom Waits. Στο άλμπουμ θα συμμετέχουν στα φωνητικά η Rosanne Cash και η πρώην γυναίκα του Burnett, Sam Philips.

Ανακοίνωση της Blue Note, δισκογραφική που ειδικεύεται στην τζατ και ανήκει στην ΕΜΙ, δεν αποκάλυψε τον τίτλο του άλμπουμ ή τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν σ' αυτό. Ο εκπρόσωπος μάλιστα, δεν απάντησε σε αίτημα για περισσότερες πληροφορίες.

Ο Burnett είναι φίλος με τον Μπρίτζες για περισσότερα από 30 χρόνια, και συνέθεσε μεταξύ άλλων και το soundtrack του "Big Lebowski" στην οποία ο Μπρίτζες έπαιξε τον θρυλικό πλέον "Τhe Dude".
Πηγή: skai.gr