Κλείσιμο

Ανακοινώθηκε το line up του Glanstonbury

Ανακοινώθηκε το ολοκληρωμένο line up του φετινού φεστιβάλ του Glastonbury, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου. Το φετινό Glastonbury θα διεξαχθεί στα τέλη του Ιούνη, και συγκεκριμένα από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου και για ακόμη μια χρονιά θα φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της mainstream αλλά και της ανεξάρτητης μουσικής βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, οι U2 οι Coldplay και η Beyonce θα είναι οι headliners στην κύρια σκηνή (Pyramid) του φεστιβάλ ενώ στην ίδια σκηνή ξεχωρίζει η εμφάνιση του Morrissey, των Βρετανών Elbow, του θρυλικού χιπ χοπ συγκροτήματος Wu Tang Clan αλλά και των Tame Impala, το ψυχεδελικό ποπ συγκρότημα από την Αυστραλία που το περσινό του ντεμπούτο ανακηρύχθηκε από πολλούς κριτικούς ως ένα από καλύτερα της χρονιάς.

Στις υπόλοιπες σκηνές μεταξύ άλλων θα παίξουν οι Primal Scream, oι Queens of the Stone Age, oι Tv on the Radio, οι Crystal Castles, οι Fleet Foxes, οι Chemical Brothers, η Janelle Monae, oι Bright Eyes, ο Dj Shadow, η Robyn, οι Battles, oι Wild Beasts, ο Caribou, ο James Blake, η Lykke Li αλλά και πάρα πολλοί άλλοι. Αναλυτικά τα ονόματα που ανακοινώθηκαν για το φετινό Glastonbury μπορείτε να τα δείτε εδώ.


Το Glastonbury είναι από τα θρυλικότερα φεστιβάλ στον κόσμο, και μετρά αισίως 40 χρόνια ζωής.
Πηγή: skai.gr